Juontoharjoituksia

Täältä löydät juontoharjoituksia, joita olen tehnyt ennen varsinaisia suoria lähetyksiä. Äänittäminen on hieman jännittänyt, enkä ole niissä ollut kovin energinen itseni. Peruspalvelut ja studion käyttämisen harjoitteleminen on näissä harjoituksissa kuitenkin pääosassa.

Minun neljäs juontoharjoitukseni 15.10.2019

Tässä juonnossa olen jo hieman rennompi, ja pääsin testailemaan jo erilaisia puffailukeinoja. Eräs puffi toisaalta loppui hieman kesken kaiken. Studio tuntui jo miellyttävältä eikä enää niin pelottavalta paikalta. Aloin olemaan juontajana jo enemmän oma itseni.

Minun kolmas juontoharjoitukseni 14.10.2019

Kolman juonto oli osa studiotenttiä, jossa piti itse osata ajaa studiota. Tämä jännitys kuuluu hieman äänessäni ja puheen takeltelussa,. Olin kuitenkin jo saanut hieman rentoutta ja energiaa puheeseen jännityksestä huolimatta.

Minun toinen juontoharjoitukseni 10.10.2019

Tämä juonto sujui jo hieman paremmin. Olimme toisaalta uudessa studiossa, jossa oli hieman enemmän nappuloita ja muistettavaa. Teimme myös esittelyt juontopareistamme. Tämä juonto otettiin ensimmäisellä yrityksellä purkkiin.

Minun ihan ensimmäinen juontoharjoitukseni 20.9.2019

Ensimmäinen kertani studiossa jännitti kovasti, ja sen myös kuulee. Juonto on lyhyt, ja jälkikäteen ajateltuna siihen olisi voinut saada vielä lisää energiaa. Tässä vaiheessa minulla oli kuitenkin fokuksena saada sanat ulos ja olla takeltelematta. Studion ja radiomanin käyttö oli vielä hieman hakusessa, koska olin ensimmäistä kertaa koko homman äärellä.